med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

nanokredit
Adress:
Telefon:
Fax:
E-mail:
Isafjordsgatan 30A plan 3, 164 40 Kista
076 234 7175
-
info@vivus.se

SMSLÅN HOS VIVUS

Vivus är en seriös aktör som snabbt och billigt erbjuder kunder möjlighet att låna pengar utan frågor. Vivus är en perfekt lösning för dig som är i behov av ett temporärt snabblån. Vivus.se är en del av SMS Credit Group, som idag har mer än 140 000 kunder i 4 olika länder. Vivus är en säker och pålitlig långivare som erbjuder sina kunder lån upp till 4000 SEK.

Kampanj: Nu förbättrar Vivus villkoren för alla låntagarna. Du får det första lånet gratis, med möjlighet att låna upp till 4000 kr gratis (tidigare 3000 kr). Största lånebeloppet är nu 6000 kr (tidigare 5000 kr).


Varför ska man smslåna på Vivus
Det första snabblånet man tar hos Vivus är gratis och man behöver inte betala några extra avgifter. Man behöver endast betala tillbaka det man lånat. Inga administrativa avgifter, SMS-kostnader eller ränta. Tänk dig att du lånar pengar upp till 2000 kr, utan att betala någon ränteavgift.

Vivus låter dig förlänga lånet
Om man inte hitter betala tillbaka pengarna innan slutdatumet, kan man förlänga snabblånet med upp till 30 extra dagar. Det kostar självklart en liten summa. Men det är långt ifrån förseningsavgiften som skulle komma. Finns det en osäkerhet ska man förlänga smslånet och betala tillbaka i sin takt till Vivus.

Låna exakta belopp hos Vivus
Hos Vivus kan du alltid ta snabblån för den exakta summan du behöver och inte mer. Det går att smslåna udda tal som till exempel 1800 kr och då blir självklart avgiften billigare. Det går dessutom att ändra lånetiden till exakta dagarna. Även där så ändras avgiften om du lånar i mindre dagar.

Vivus erbjuder bonusar
Vivus har ett Bonus program som låter dig avända din Bonus för att reducera dina lånekostnader. Systemet är enkelt: dina samlade Bonus SEK sänker dina lånekostnader.


tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Vivus
1,000 kr
2,000 kr
3,000 kr
4,000 kr
100 kr
200 kr
300 kr
400 kr
0 kr
0 kr
0 kr
0 kr
30 dagar
*vid första lånet

Ansök här


Hjälp andra lånetagare genom att berätta om din personliga erfarenhet med Vivus.