med hjälp utav smslån

Vi hjälper dig låna till bästa pris.

Lån online
När du tar ett lån online på 5000kr bör du tänka på att det är väldigt mycket pengar. För somliga kan det ta flera månader att betala. Om du är en person som inte kan betala det på en månadslön bör du tänka efter. Du har bara en månad på dig att betala, det betyder att pengarna skall betalas tillbaka på en månadslön. Om du känner att de kommer ta fler än en månad att betala tillbaka en sån summa borde du kanske låna en mindre summa eftersom att du inte klarar av lånets längd och straffavgifter kommer att bli en verklighet.

Här jämför vi kostnaden för att låna 5000 kronor:

Här under finner du olika företag som erbjuder smslån. Sammanställningen visar enkelt skillnaden mellan dessa olika låneföretagen, från lånebelopp, kostnader, ansökningsavgifter till lånets längd. Denna tabell är gjord för att just du skall kunna se vilket företag och lånebelopp som passar dig.

tableheader
Bank Lånebelopp Kostnad Ansökningsavgift Lånets längd
Folkia 5,000 kr 570 kr
0 kr 30 dagar

Ansök här
Nanokredit
5,000 kr 624 kr 0 kr 30/45 dagar

Ansök här
Risicum
5,000 kr 700 kr 0 kr 30 dagar

Ansök här


Vi på lånadirekt.se tycker att ett lån online bör vara en sista utväg när man är i behov utav akuta pengar. Man bör vara 110% säker på att man kan betala tillbaka detta minilån innan löptiden utgått.

Många människor slarvar tyvärr med att ta reda på alla villkor och avgifter som kommer tillsammans med lån online och på så sätt slutar det med att man får betala tillbaka mycket mer än vad man hade räknat med. I vissa extrema fall får man ta ett nytt lån online från en annan snabblångivare för att kunna betala tillbaka det första lånet.

Detta är något som vi absolut inte vill skall hända någon människa där ute så därför har vi samlat ihop ett antal lånegivare och jämfört deras lån online. Här under kan se ni vad respektive lånegivare erbjuder för minilån. Allt ifrån lånebelopp , kostnad på lånet online, ansökningsavgiften och självklart löptiden på lånet online (Lånets längd). Vi på lånadirekt.se jämför olika lån online och lånar själva inte ut några pengar. Vi är självklart opartiska och ber er därför att dubbelkolla med den lånegivare ni bestämt er för. Se efter så att det som presenteras på vår hemsida stämmer överens med det som lånegivaren erbjuder.